Image

Tulevaisuuden johtaja -koulutuksen livekuvittaminen @Markinst:ssa

Kuva

Kävin livekuvittamassa koko päivän kestävää koulutusta Markkinointi-instituutissa. Tulevaisuuden johtaja -koulutuksessa oli puhujina tulevaisuusmies Pekka Lindroos työ- ja elinkeinoministeriöstä, tutkija, koulutuspäällikkö Leena Jokinen Turun yliopistosta sekä Tuomas Syrjänen Futurice Oy:stä. 

Tässä päivän kuvituksista pieni esimerkkinäyte, josta selviää, että päivän aikana koulutettavat pohtivat mm. robotiikan ja ihmisyyden suhdetta sekä isojen ja pienten firmojen johtamistapoja. Myös ryhmätyhmyyttä työstettiin.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s