A new home for my sketchnotes!

Kuulittekin varmaan uutiset Posterouksen lopettamisesta. Piti siis löytää visuaalisille muistiinpanoilleni uusi koti ja aiempien kokemusten perusteella valitsin WordPressin. Vanhoissa postauksissa on kirjoituskummallisuuksia etenkin otsikoissa, sillä äät ja ööt tuhoutuivat muutossa. Älä anna sen kuitenkaan haitata, vaan käypä katselemassa kuvia, kun kerran tänne saakka tulit.

So, I guess you heard the news: Posterous is shutting down. That means that I had to move my sketchnotes into another place and I was happy to choose the WordPress based on my previous experiences. The old posts may have some spelling mistakes in the title area (the ä’s and ö’s were destroyed during the move!), but feel free to look around anyway. 


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s