Urkund-prosessi kuvitettuna – plagiarism recognition process #sketchnotes

20130826-203437.jpg

Älä kopsaa -sivusto on laadittu Helsingin yliopiston opiskelijoiden ja opettajien käyttöön tieteellisen kirjoittamisen harjoitteluun ja opettamiseen. Sivuston työryhmä pestasi minut kuvittamaan Urkund-prosessin kolmella kielellä, ja niinpä Älä kopsaa -blogista löytyykin Urkund-ahmatti suomeksi, englanniksi ja ruotsiksi, http://blogs.helsinki.fi/alakopsaa. Koko prosessin näet tältä alasivulta.

The Copy Right page, http://blogs.helsinki.fi/alakopsaa, has been created to aid students and teachers at the University of Helsinki in practicing and teaching academic writing. People behind his page hired me to illustrate the Urkund process and that’s what I did – in English, Finnish and in Swedish. Go and see the whole process at this site.


2 comments

  1. Tunnistin tyylin heti, kun piirrokseen luennolla hijattain pysähdyttiin. Kyseessä oli humanistien kandivaiheen tieteellisen kirjoittamisen kurssi.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s