Sketchnoting with an iPad (a tutorial video for #EuViz)

Hi all,

this is… emmm… öhmmmmmm… tsk-tsk… ohhhhhh… emmmm… Linda!

There’s an interesting conference going on in Berlin called EuViz 2014, European Conference for Visual Thinkers, Practitioners & Facilitators. I couldn’t attend the conference myself because of my big, pregnant me, but I was asked to share my sketchnoting tips for those who are interested in digital visual thinking – that is working with an iPad.

So instead of joining the expert round in Berlin, I made a (horrible) tutorial video (in hurry) for one of the pre-conference sessions. If you want to waste some 12 minutes of your life by watching my video, here it is:

Berliinissä on käynnissä EuViz 2014 -konferenssi, jossa minunkin olisi tietenkin pitänyt olla paikalla. Vaan enpä ole, sillä hikoilen raskaana täällä Suomen helteissä. Järjestävä taho pyysi minua valottamaan iPad-sketchnouttauksen saloja, joten konferenssikeikan sijaan päätin tehdä (kamalan) videon (pikaisesti) heidän työpajaansa varten. Jos siis haluat tuhlata elämästäsi 12 minuuttia joutavaan, voit katsoa videoni. (Please, jätäthän kaikki huokailuni ja ähkinäni huomioimatta.)


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s