E-P:n kulttuuristrategian kuvittaminen

Epkulttuuri

Tuttu yhteistyäkumppani Vapaa pudotus tyästää Etelä-Pohojammaan kulttuuristrategiaa Etelä-Pohjanmaan liitolle. Ku strategialuonnos oli saatu sanallisehen muatohon, tarvittihin kuvitusta – niinpä mä tartuun toimehen. Kyll’oli, kuulkaa, kiva piirrellä oman maakunnan asioota! Vaikka tätä nykyä Jyväskyläs asunki (ja oon asunu täälä jo yli 15 vuatta), niin eihän Etelä-Pohojammaa ihimisestä lähäre millään ilvehellä poikes. Ei tarttenu kovin kaukaa inspiraatiota hakia, ku näitä kuvia piirtelin. Jos haluat lukia ja kattella strategiaa, niin tokihan se nettihin on laitettu. Eli olokaa niin hyvät.

An example of an illustration about cultural development that I made for Vapaa pudotus. They have been developing cultural strategy for Regional Council of South Ostrobothnia and when they needed illustration for a bunch of words, words, words, that’s when I stepped in. South Ostrobothnia in Western Finland happens to be my home region so this was a fun task. If you want to see the strategy paper, it’s available on their website.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s