Kuvituksia kulissien takaa – Behind the Scenes

Viimeiset kuusi kuukautta ovat pitäneet tämän piirtelijän kiireisenä – tai eivät ne kuukaudet, vaan meidän perheen uusi tyyppi. Jossain lastenhoidon ja vaipanvaihdon välimaastossa olen kuitenkin ehtinyt kuvittaa (I know, ihmettelen itsekin, että missä välissä!) useita strategia- ja visiolinjauksia sekä muita esityksiä eri yrityksille ja organisaatioille. Kaikkia töitä en voi näyttää julkisesti, mutta tässäpä hahmokavalkadia joistain näistä kulissientakaisista töistä. Tuleeko heti halu saavuttaa tavoitteita ja tehdä asioita yhdessä ja ja ja..?

IMG_1566

The past 6 months have been quite busy – not only because of our newborn son. Somewhere between nursing and diaper change I’ve had the chance to illustrate several inside jobs such as strategies, vision papers, presentations etc. for different companies and organisations. I cannot show all the work that I’ve done in public, but here are a couple of character samples of what I’ve done – behind the scenes. I wonder if you now instatly are filled with a desire to set and reach the goals together…


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s