Tampere kuplii -sarjisfestareilla puhetta livekuvittamisesta

Moro! Tampere kuplii -sarjakuvafestivaalit pidetään 25.-29.3. Finlaysonin alueella teemalla “Sarjakuva opettaa”. Pidän siellä tunnin esityksen aiheesta: 

“Kun ruotsinopettaja visuaaliseksi kuuntelijaksi ryhtyi eli livekuvittaminen tekijän, yleisön ja puhujan näkökulmasta

Reaaliaikainen livekuvitus, graphic recording, taltioi seminaarien, luentojen ja jauhantapajojen suulliset esitykset ja kuivat Powerpoint-pallukkalistat virkeämmiksi kuviksi, visuaalisiksi muistiinpanoiksi. Miten piirrosprosessi etenee tekijän näkökulmasta katsottuna? Mitä yleisö voi saada irti visumuistiinpanoista? Mitä hyötyä kuvitetuista esityksistä on puhujille? Näiden kysymysten lisäksi Suomen ensimmäinen(?) iPad-livekuvittaja jorisee livekuvitusbisnesjuttuja ja valottaa digipiirtelyn tekniikoitansa sekä kerskuu järkyttävän tehokkaalla työmuistillaan.” 

Jos siis olet kiinnostunut aiheesta, haluat tulla kuuntelemaan minua-minua-minua tai tunnet sisälläsi pursuavan tahtotilan, joka ajaa sinut eturiviin tuijottamaan ja mutisemaan “I’m your number one fan, I’m your number one fan”, niin tervetuloa lauantaina 28.3. klo 14-15 Työväentalo-nimiseen huoneeseen (Werstas 2. krs). Siellä siis minä. Ja tuhatpäinen yleisöni. (Tähän tekisi mieli piirrellä jokin monsteri, jolla on tuhat päätä, mutta koska olen niin busy lady, niin en ehdi piirtää.)

Tampere kuplii is a comics festival held in Tampere, Finland. I was asked to give a presentation about sketchnoting. So, on Saturday 28th I’ll be there talking about how one language teacher became a visual listener. That one teacher being me. All this will naturally be… inspiring. Engaging. Interesting. Well, something. Feel free to join the crowd if you’re up for it and want to listen to an hour-long presentation in Finnish. Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s