Strategia sarjakuvaksi eli kuinka välttää pönötys

On tehty strategia. On laitettu se paperille. Ja johtoryhmässä on päätetty, että nyt se sitten jalkautetaan. Tehdään Powerpoint-esitys ja pallukkalistan avulla käydään asia läpi. Yksityiskohtaisesti ja hartaasti. Käsi ylös, jos tylsistyit.

Tai sitten voi tehdä kuten Ikaalisten Matkatoimisto. He tilasivat minulta strategiansa sarjakuvana, joten niin lähdettiin bussimatkalle Strategiaan. Hauska homma, jota tehdessä tuli mieleen omat opiskeluajan kesätyöt erään helsinkiläisen matkatoimiston puhelinvaihteena..! Kiitos vain tilauksesta 🙂

A Finnish travel agency Ikaalisten matkatoimisto orderd a comic strip about their business strategy. It was a fun job and I’m happy there are companies who dare to take a different approach to presenting their goals and engaging their employees. Thanks!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s