Seinäjoen seudun ruokajärjestelmä kuvana

Seinäjoen seudulla on suuria suunnitelmia ruokajärjestelmien kehittämiseksi. Into Seinäjoki pestasi minut piirtelemään ruokajärjestelmävisiokuvan julkaisuaan varten. Suomen ruokaprovinsissa onnistuu -lipares ilmestyi myös Ilkka-lehden välissä viime lauantaina. Miltäs näyttää?

Seinäjoki region has got big plans when it comes to food system development. Into Seinäjoki hired me to draw their vision into one single image and this is what I came up with. The picture tells it all from food chain to regional plans for logistics, test platforms, education, clever data exploitation, animal welfare etc. How does it look like?


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s