Piirrosvideo: Yrittäjäksi ryhtymisen ABC

Seinäjoen seutu Yrittäjäksi ryhtymisen ABC KOMIA from Komiainfo on Vimeo.

Seinäjoen seutu pestas mut tekemähän vireon yrittäjäksi ryhtymisestä. Tein vireon käsikiriootuksen ensimmääsen version murtehella, mutta pääryttihin sitte kuitenki tekemähän tuallaanen yleiskiälinen versio. Mitäs miältä oot? Vireosta voi nähärä vilautuksen vissihin mm. Komia pop up -yritysklinikan tianoolla Isoolla Kirkolla 19.-21.5. Näin meillä Pohojammaalla, entäs teillä?

Seinäjoki Region hired me to do an animated video about how to become an entrepreneur. They’re having a pop-up clinic in Helsinki for those interested in entrepreneurship (especially in Seinäjoki region) and you might get a glimpse of the video by their stand at Narinkkatori, Kamppi. 


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s