Mika Rubanovitschin @Rubanovitsch #Salesvation-esitys piirrosmuistiinpanoina #Sketchnotes #myynti #johtaminen

Salesvation-päivä jatkui Mika Rubanovitschin esityksellä myyntijohtamisesta digiaikakaudella. Vanhan aikakauden johtajien pelko siitä, että eivät osaa itse käyttää modernin myynnin välineitä, saa heidät piiloutumaan kulmahuoneisiinsa. Lopuksi oli puhetta myös eri tyylisistä myyjistä.

  
The Salesvation day continued with a presentation by Mika Rubanovitsch. He talked e.g. about how the fear of not knowing how to use the latest sales tools makes the not-so-modern managers hide into their corner offices. In the end he also presented the five types of sales people. 


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s