#Jyväskylä n esiopetuksen opetussuunnitelma kuvitettuna #esiops

Minulta tilattiin pari kuvaa elävöittämään ja tiivistämään kotikaupunkini Jyväskylän esiopetuksen opetussuunnitelmaa. Koska aihe on lähellä tämänhetkisen elämäntilanteeni kokemuspiiriä, oli kuvitukseen helppo poimia elementtejä omasta arjesta.

   
 Työn alla on myös toinenkin ops-kuvitus, sillä kuvitan Oppimis- ja ohjauskeskus Valterin opsia. Jyväskyläänhän tämäkin työ liittyy, sillä Kukkumäessä sijaitsee yksi Valteri-toimipisteistä, Onerva-koulu. (Onervalla on muuten järisyttävän hieno uusi koulurakennus!) Kuvitusten lisäksi valterilaisille on tekeillä myös opsin henkeä ilmentävä piirrosvideo. Jahka saan kiireiltäni jotain valmiiksi, laitan näytille noitakin töitä. 

Lately I’ve been working on some education related illustrations. These examples are from the early childhood education plan in the city of Jyväskylä (where I live).  There’s more to come and also in a form of an animated video for another client, so stay tuned. 


One comment

  1. Pingback: #Jyväskylä n esiopetuksen opetussuunn...


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s