Miltä näyttää kulttuuri vuonna 2050?

Maaliskuussa 2016 Seinäjoella pidettiin Etelä-Pohjanmaan liiton ja Seinäjoen kaupungin kulttuuripalveluiden toimesta tulevaisuusverstas. En ollut itse paikalla tilaisuudessa, jossa työstettiin  tulevaisuuden aarrekartta vuodesta 2050 sekä tulevaisuustarina ”Tavallinen päivä 15.3.2050”, vaan sain tilauksen Vapaan Pudotuksen eli nykyään Unfairina tunnetun yhteistyökumppanini kautta. Piirtelin siis tilaisuudessa syntyneen materiaalin pohjalta tämän kuvituksen kulttuurin tulevaisuudesta Eepeellä.

Tulevaisuusraportti aarrekarttoineen ja tarinoineen on luettavissa E-P:n liiton sivuilta, sinne siis!

Here’s a sketchnote-like illustration about the future of culture: how do culture and art look like in the year 2050 in South Ostrobothnia region in Finland? I wasn’t present in the workshop myself so this illustration was done afterwards based on the material I was given. Mastermind behind the workshop was Unfair agency, the final customer was Regional Council of South Ostrobothnia.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s